Pompierii din Bacău au avut o dimineaţă de duminică (6 noiembrie) de coşmar, fiind nevoiţi să intervină la un incendiu de amploare în curtea unei societăţi comerciale. Incidentul, în care au ars 6 TIR-uri, a fost anunţat la ora 4:00, prin apel la 112. Fotografii:

„Imediat, la fața locului, din cadrul Detașamentului de Pompieri Bacău, s-au deplasat 4 autospeciale cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. 25 de pompieri băcăuani salvatori s-au deplasat pentru a interveni. (…) La sosirea la fața locului pompierii militari au constatat că incendiul se manifesta la 6 tir-uri (4 încărcate cu materiale de construcții – parchet laminat, plăci de PAL, adezivi, unul cu băuturi alcoolice, iar unul nu avea marfă). Mașinile erau parcate la o distanță foarte mică una față de cealaltă, fapt ce a favorizat extinderea incendiului până la sosirea forțelor de intervenție. În parcarea în care se aflau cele șase tir-uri se mai aflau staționate alte aproximativ 40 de mașini”, se precizează pe pagina de Facebook a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău.

Pompierii au stins flăcările la ora 5:10. „Pentru cercetarea cauzei probabile de incendiu a fost formată o comisie mixtă cu reprezentanți din cadrul ISU Bacău și IPJ Bacău. După efectuarea cercetărilor comisia a concluzionat că, cel mai probabil, incendiul a avut drept cauză un scurtcircuit electric la un conductor electric defect sau neizolat corespunzător”, precizează aceeaşi sursă. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: ISU Bacău)

Articolul precedentACTUALIZARE: CSM Ceahlăul, un nou scor-fluviu: 14-0 cu Ozana Timişeşti
Articolul următorMuzeul județean vrea concurs rapid pentru director de marketing
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.