csm-ceahlaul-octombrie-2016ACTUALIZARE: Fotbaliştii de la CSM Ceahlăul Piatra Neamţ şi-au luat rămas bun de la suporteri printr-un nou succes. Pietrenii au făcut spectacol cu Ozana Timişeşti încheind partida cu un rezultat mai mult decât concludent: 14-0 (7-0). Golurile au fost marcate de Apostol (5), Lupei (3), Mateiciuc (2), Vasile Robert (1), Pintilie (1), Zaharia (1), Ungureanu (1). (A. MOISE)

*****

ŞTIRE INIŢIALĂ: Campioni de toamnă, fotbaliștii de la CSM Ceahlăul susțin duminică, 6 noiembrie, ultimul meci din turul Seriei a II-a a Ligii a V-a. Cea din urmă parteneră de întrecere din prima parte a campionatului este Ozana Timișești, o grupare de mijlocul clasamentului. Oaspeții au primit doar 10 goluri până acum și au marcat 9. Meciul începe la ora 11:00 și va fi găzduit de terenul principal al Stadionului „Ceahlăul”. Președintele Cătălin Roca vrea ca echipa pietreană să încheie într-un mod convingător prima parte a sezonului.

„Nu va fi un meci foarte ușor, dar nu cred că ar trebui să ne creeze probleme. Din punctul meu de vedere, echipa încă nu și-a atins potențialul maxim, așa că este loc de îmbunătățiri, dar parcursul, clar, ne-a dat satisfacții. Deja ne gândim la ligile superioare”.

Și antrenorul principal Toader Șteț așteaptă un nou succes de la elevii săi: „Nu cunosc adversarul, dacă mai aveam date despre celelalte echipe, despre aceasta chiar nu am. Oricum vrem să câștigăm și să mulțumim astfel spectatorilor noștri pentru încurajare„.

Chiar dacă turul campionatului se încheie duminică, CSM Ceahlăul va mai susține un meci oficial pe 13 noiembrie, în Cupa României, la Viitorul Podoleni. (A. MOISE; FOTO: G. CRĂCANĂ)

Articolul precedentLIGA A V-A: Finalul turului de campionat
Articolul următorGALERIE FOTO Şase TIR-uri în flăcări în curtea unei societăţi comerciale
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.