reclama autocenter

Naționala de fotbal U15 (antrenor Costel Enache), cea mai tânără reprezentativă a României, a susținut, astăzi, 23 februarie, pe terenul sintetic de la Piatra Neamț, al doilea meci de pregătire, în compania reprezentativei similare a Republicii Moldova. După o primă repriză albă, partida a fost câștigată de tricolori clar, cu scorul de 3-0, prin golurile marcate de mijlocașii Alexandru Sima (FC Dani Coman), Ioan Borcea (Dinamo București) și Ștefan Bairam (CSU Craiova). Antrenorul românilor, Costel Enache, s-a declarat mulțumit și a spus că obiectivele tehnice vizate s-au realizat.

“A fost importantă această reunire, pentru că am reușit să ne cunoaștem, să ne evaluăm potențialul și să vedem care sunt abilitățile noastre, pentru a desfășura un joc eficient și dacă, am putea, și plăcut, ar fi ideal”.

Antrenorul moldovenilor, Alexandru Guzun a spus că “scorul nu ne avantajează, mai ales că ultimele două goluri le-am primit în prelungiri. S-a adunat foarte multă oboseală. Am făcut greșeli individuale, care au condus la primirea golurilor”.

În primul meci, cele două selecționate au remizat, scor 1-1 (0-0). Tricolorii, 24 la număr, sunt născuți în anul 2002 și aceasta a fost prima acțiune comună la care au participat. (Ana MOISE; FOTO: Ştefan DAN)

Articolul precedentDSP anunță că există și face controale încrucișate în spitale
Articolul următor1.000 mc de masă lemnoasă confiscată de poliţiştii nemţeni
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.