Succes important pentru naţionala feminină de volei a României obţinut în Sala Polivalentă din Piatra Neamţ. Tricolorele au învins selecţionata similară a Ungariei, cu scorul de 3-0 (17, 18, 15) în manşa întâi din turul trei preliminar pentru calificarea la CE din 2017. Partida retur va avea loc la Erd pe 9 octombrie.

Antrenorul italian Davide Delmati a apreciat din nou  ajutorul primit din partea spectatorilor: „Multe complimente şi mulţumiri publicului pietrean, pentru că ne-a ajutat foarte mult. Din fericire, unguroaicele au greşit foarte mult. E drept că nici noi nu le-am permis să se desfăşoare foarte mult”. 

„Am stat bine la serviciu şi atac, la preluare am întâmpinat unele dificultăţi, dar până la urmă am reuşit să le corectăm şi să obţinem o victorie foarte importantă. Unguroaicele nu cred că au arătat tot ce pot, va fi un meci greu la ele acasă, dar suntem hotărâte să ne calificăm” – Adina Salaoru, căpitan România.

„A fost mai uşor decât am crezut. Ungaria nu şi-a arătat astăzi adevărata faţă. Acolo, la Erd, vom avea un meci mult mai dificil” – Nneka Onyejekwe.

În celelate două partide de „baraj”, Cehia a învins Slovacia cu 3-0, iar Ucraina a pierdut cu 2-3 cu Spania. (Ana MOISE; FOTO: Gelu CRĂCANĂ)

Articolul precedentOamenii de afaceri – între premiile tradiționale și asigurările oficiale
Articolul următorDefinitivatul ”de primăvară”: Încep înscrierile!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.