0:00

Aproximativ 60 de polițiști de rutieră și ordine publică acționează, zilele acestea, pentru buna desfășurare a celei de-a VI-a ediții a Raliului Moldovei Moinești. Vineri, 1 iulie, în prima zi a competiției, echipajele din concurs au parcurs specialele Hemeiuș și Trebeș, de câte trei ori, apoi, de la ora 18:00, au evoluat pe superspeciala Speed Park. Sâmbătă, 2 iulie, concurenții vor avea de parcurs probele speciale, în jurul municipiului Moinești.

“Pentru desfășurarea în condiții de siguranță a competiției s-a luat măsura închiderii circulației, până la data de 2 iulie, ora 10:00, pe str. Nicolae Bălcescu, din municipiul Bacău, de la intersecția cu bd. Unirii până la intersecția cu str. I.S. Sturza. În municipiul Moinești, traficul rutier va fi închis la data de 2 iulie, pe str. Tudor Vladimirescu, în intervalul orar 8:00-20:00”, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bacău.

Polițiștii rutieri și de ordine publică vor acționa, în acestă perioadă, în intersecțiile și punctele importante de pe traseele de concurs, pentru desfășurarea evenimentului în condiții de siguranță. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: IPJ Bacău)

Articolul precedentConsilii locale validate la a treia strigare
Articolul următorPIATRA NEAMŢ: Planuri de reabilitare a piețelor de cartier
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.