0:00

Inaugurarea spațiului pentru practicarea fitness-ului în  Parcul municipal din Roman a avut loc duminică, 23 iulie, la orele amiezii. Inaugurarea a fost una cu totul atipică întrucât:

  • Nu a fost tăiată panglica, fiindcă nu a fost;
  • Singurele persoane care utilizau aparatele erau… de vârsta a treia;
  • Primarul Micu a oficiat inaugurarea în pantaloni scurți;
  • Au fost puțini ziariști;
  • Pe terenul învecinat jucau fotbal două echipe de… surdomuți.

Cu toate acestea spațiul a fost inaugurat. El era necesar, fiindcă dacă ștrandul beneficiază de o mulțime de aparate pentru practicarea fitness-ului, în parc nu era nimic în sensul acesta și nu arareori se puteau vedea persoane care făceau exerciții utilizând  băncile ori chiar ramurile copacilor.

Primarul Lucian Micu a primit felicitări din partea grupului de  pensionari practicanți de exerciții, care l-au îndemnat bătrânește s-o țină tot așa… Domnul Micu a declarat jurnaliștilor: „Cu ocazia picnic-ului de astăzi, am decis să inaugurăm și această zonă de fitness. Am finalizat la timp montarea tuturor aparatelor pe care ne-am propus să le amplasăm și mă bucur să văd că și persoane în vârstă se bucură deja de acest obiectiv. Sunt mai ales tinerii cei care vor utiliza aparatele, fiindcă ei sunt cei care mi-au solicitat o astfel de zonă și, cum tot  mutasem spațiul de joacă  pentru copii, rămăsese acest spațiu cumva neutilizat. Mă bucur să aduc la îndeplinire încă o doleanță a unor romașcani și le doresc să se bucure și ei că pot face mișcare și își pot îmbunătăți sănătatea”. (D.A.)

Articolul precedentRechizite din fonduri europene pentru copii din familii sărace
Articolul următorArgint pentru Sebastian Leontică la Olimpiada Internațională de Fizică
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.