0:00

Ceea ce am putea numi o „nocturnă amicală” s-a derulat, în această seară de 10 noiembrie, pe stadionul „Ceahlăul” din Piatra Neamţ. S-au confruntat gazdele de la CSM Ceahlăul cu formaţia de Liga I, FC Botoşani, echipă antrenată de fosta glorie pietreană Costel Enache.

Din păcate, fenomen observat şi la meciul de Cupa României de acum jumătate de lună, când stadionul a fost totuşi pe jumătate plin, publicul pietrean nu se prea înghesuie la astfel de evenimente. Doar câteva sute de spectatori au asistat la un meci în nocturnă, GRATIS, la o oră accesibilă (17:00), pe o vreme acceptabilă şi cu cel puţin două puncte de atractivitate: echipa locală şi Costel Enache. Sigur că nimeni nu a scandat numele lui Enache. Nici nu ne aşteptam! Au fost însă câţiva care au strigat la un moment dat „Hai Steaua!” şi „Hai Dinamo!”. Matur şi în spiritul ospitalităţii nemţene. Remarcăm totuşi prezenţa unei mici galerii a formaţiei locale, care a fluturat un steag galben-negru şi a scandat cam tot meciul „Ceahlăul nu moare!” Aşa să fie!

Cât priveşte meciul, a fost unul neaşteptat de echilibrat. Reflectat, dacă are vreo importanţă, şi de scorul final: 0-0. „Puştii” de la CSM Ceahlăul au evoluat exemplar şi deseori diferenţa de… trei ligi nici nu s-a simţit. Sigur, FC Botoşani a lăsat impresia că poate mai mult, dar ne putem imagina că s-a jucat o 16-ime de Cupa României în care şi echipa gazdă (acum în Liga a IV-a) ar fi avut şansa sa.

Per total, meciul din această seară a constituit o experienţă interesantă. De repetat! Poate ar mai trebui lucrat un pic la metodele de atragere a publicului la stadion, canalele media locale nefiind utilizate corespunzător din acest punct de vedere de către clubul local. (Marcel CONSTANTINESCU)

Articolul precedentReparații istorice pentru 1.600 de nemțeni
Articolul următorLocuri de muncă pentru bugetari: Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava, Vaslui
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.