Pe un stadion “Ceahlăul” pe jumătate plin (sau pe jumătate gol, dacă doriţi!), Dinamo Bucureşti (L1) a avut nevoie de aproape întreaga partidă pentru a frânge rezistenţa formaţiei Aerostar Bacău (L3). Sigur, bucureştenii au avut ocazii, dar imprecizia a făcut ca scorul şi calificarea să fie stabilite abia spre finalul meciului, când Nemec a fructificat o centrare a lui Corbu (`85).

FOTOGRAFII:

Mai bine decât cei de pe teren au evoluat cele două galerii. Cea a lui Dinamo a fost mai arţăgoasă, evident obscenă. Dinamoviştii nu au uitat să pomenească în ziceri arhicunoscute de celebra rivală, Steaua, de care nu par a şti că e prin Liga a IV-a. Sigur că zicerea de care pomeneam se spune mai greu în combinaţie cu FCSB! Galeria Aerostarului s-a dovedit decentă, dar nu ştim dacă asta vine odată cu participarea în Liga a III-a sau, pur şi simplu, e legat de drumul doar de o oră până acasă.

Per total a fost o experienţă interesantă pentru Piatra Neamţ, chiar dacă favoriţii erau în tribune sau acasă la televizor. Aprinderea nocturnei a constituit fără doar şi poate un eveniment, care ar fi impus şi o prezenţă mai semnificativă în tribune, mai ales că biletele nu au fost exorbitante.

De asemenea, având în vedere că şi la acest meci au fost ocupate de maşini parcate ambele sensuri pe străzile riverane stadionului, probabil că proprietarii arenei (Primăria Piatra Neamţ) ar trebui să se gândească la o soluţie. Ce ar fi fost dacă stadionul era plin?

VIDEO:

(M. CONSTANTINESCU)