reclama autocenter

Duminică, 17 septembrie, pe platoul Făgeţel, din comuna Bălţăteşti, sute de oameni şi zeci de politicieni de la toate partidele au participat la manifestările dedicate zilei comunei. După oficierea unei slujbe religioase de către preoţi din comună, gazdele evenimentului, primarul Emilia Acozmei şi viceprimarul Mihai Giani Platon au invitat pe scenă oficialităţile locale şi judeţene prezente la manifestare: deputatul Mugur Cozmanciuc, prefectul Vasile Panaite, senatorul Emilia Arcan, primarul de Piatra-Neamţ, Dragoş Chitic, primarii de Păstrăveni şi Ghindăoani, consilieri locali şi judeţeni.

“Bună ziua, stimaţi invitaţi! Bine aţi venit la Ziua comunei Bălţăteşti! La Mulţi Ani de ziua noastră, multă sănătate, realizări şi să ne ajute Dumnezeu să ducem comuna acolo unde îi este locul. Mulţumesc invitaţilor care au fost alături de mine permanent, domnului preşedinte Mugur Cozmanciuc, domnului preşedinte al CJ Ionel Arsene, domnului primar al municipiului Piatra-Neamţ, domnului prefect, doamnei senator Emilia Arcan şi tuturor celor de pe scenă care fac cinste comunei noastre”, a spus primarul Emilia Acozmei.

“Nu puteam lipsi de la acest eveniment. Eu sunt din Crăcăoani, de peste deal, şi de fiecare dată când veneam la Bălţăteşti priveam cu admiraţie comunitatea de aici. Vă felicit şi vă urez să aveţi o zi frumoasă”,  a spus prefectul Vasile Panaite.

“Este o onoare să fim prezenţi alături de dv, la această sărbătoare dedicată comunei Bălţăteşti. Felicitări, doamna primar! Sunt o susţinătoare a femeilor şi le sprijin, pentru că noi femeile dăm dovadă de echilibru în tot ceea ce înseamnă politică şi administraţie. Felicit şi consilierii locali, indiferent de culoarea politică. Sunteţi un om minunat doamna primar, o femeie puternică. O să vă spun şi un secret. Îmi pare rău că nu e la PSD, dar vedem noi”, a spus senatorul Emilia Arcan.

“Am venit în faţa dv. cu sufletul deschis. Este pentru prima dată când doamna primar organizează ziua comunei. Trebuie să o susţinem. Am venit la această zi de sărbătoare, pentru a o susţine pe doamna primar, pentru a vă susţine pe dv. Doamna primar este o femeie destoinică, care m-a impresionat, atunci când am cunoscut-o. Această comună merită susţinere. Să aveţi parte de o zi frumoasă!”, a spus şi deputatul Mugur Cozmanciuc.

Manifestarea a continuat cu premierea cuplurilor ce au împlinit 50 de ani de căsătorie şi a elevilor din comună cu rezultate excepţionale la învăţătură. Au urmat spectacolele oferite de ansamblurile folclorice “Floricică de la Munte” şi “Ozana”, “Haiducii” din Republica Moldova, trupa “Selfie” şi recitalul Laurei Lavric. Seara s-a încheiat cu un foc de artificii. (C.T. STURZU)

Articolul precedentRectificare de buget ratată la Piatra Neamț
Articolul următorL4 Luca: “Atitudine exemplară a jucătorilor!” * Cozma: “Am tratat adversarul de sus!”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.