pietricica turism

Cimentul Bicaz a câştigat, oarecum neaşteptat, meciul de duminică, 17 septembrie, de pe terenul campioanei judeţului, Enadani Poiana Teiului. În partida care a contat pentru etapa a patra a Ligii a IV-a au marcat Olariu şi Braiş (11 metri), dar formaţia din Bicaz a mai ratat şi un alt penalty.

CIMENTUL BICAZ

“Nu mă aşteptam la victorie! Ne-au lipsit doi jucători importanţi, Apreutesei şi Bălăjel, şi m-aş fi mulţumit şi cu un rezultat de egalitate. La Enadani Poiana Teiului se va câştiga foarte greu şi, de aceea, rezultatul e cu atât mai preţios! De partea noastră au fost disciplina tactică şi dăruirea exemplară. Ei au avut o posesie mai bună, dar noi am fructificat mai bine ocaziile avute. Felicit jucătorii – Spiridon (Morţun) – Creţu (Horciu), Zaiţ, Bordeanu, Avram – Braiş, Bîrsanu (Pintea), Pascu, Patrichi (căpitan) Constantinescu – Olariu (Robu) – pentru rezultat şi atitudinea exemplară!”, a precizat Cristian Luca, antrenorul de la Cimentul Bicaz.

ENADANI POIANA TEIULUI

“Pentru noi a fost un duş rece! Putem spune că ne-a lipsit motivaţia obişnuită poate şi din cauza victoriei de la Borca şi, de ce nu, şi a scorului de 5-1 cu care am învins Cimentul în supercupă. La alte meciuri, când 2-3 jucători evoluau mai slab, ceilalţi compensau. De data aceasta, cu excepţia portarului Coşa, toată echipa a fost sub nivelul obişnuit. A fost şi ceva oboseală, dar nu caut scuze. Ce mai tura-vura! Am tratat adversarul de sus. O să analizăm cele întâmplate şi ne pregătim pentru următoarele trei meciuri, care sunt dificile: cu Răuceşti, cu Ion Creangă şi mai ales cu CSM Ceahlăul”, a declarat Lucian Cozma, antrenorul formaţiei Enadani Poiana Teiului.

Ambele echipe au partide dificile duminică, 24 septembrie, în etapa a cincea a Ligii a IV-a: Cimentul Bicaz-CSM Ceahlăul Piatra Neamţ şi Speranţa Răuceşti-Enadani Poiana Teiului. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: Cimentul Bicaz Facebook, Enadani Poiana Teiului Facebook)