Mișcare de protest de amploare, „Marșul Dezrobirii Neamului” a ajuns și la Piatra Neamț. Cine vrea să participe este așteptat astăzi, 25 martie, și duminică, 26 martie, între orele 12:00-20:00 în fața Casei de Cultură a Sindicatelor.

Organizatorii își asumă lupta împotriva corupției care bântuie societatea românească la toate nivelurile. Ei nu sunt de acord cu defrișările, devalorizarea neamului românesc, exportul de masă lemnoasă, înstrăinarea resurselor României, abuzurile statului, înstrăinarea terenului arabil.

Înarmați cu bannere, steaguri și alte „instrumente” specifice, cei care alcătuiesc această mișcare ne-au spus că ei provin din toată țara. „Cam o dată pe lună facem o asemenea acțiune de o asemenea întindere. Totul se desfășoară pe banii noștri. Câteodată mai suntem ajutați de oameni de bine din Diaspora. Așteptăm cât mai mulți pietreni să ni se alăture!„, a declarat un domn, care se pregătea să filmeze evenimentul pentru a-l prezenta pe Facebook.

Marşul Dezrobirii Neamului a început la Bucureşti în august 2016, având primele opriri la Iaşi, Cluj și Oradea. Piatra Neamț este al cincilea oraș în care ajunge această mișcare care dorește o Românie fără corupție. (Ana MOISE)

Articolul precedentGALERIE FOTO Copiii au dat în mintea poliţiştilor
Articolul următorANM: COD GALBEN de ninsori şi vânt puternic în Bacău, Neamţ şi Suceava
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.