În cadrul manifestărilor dedicate Zilelor Oraşului Târgu-Neamţ, a avut loc cea de-a treia ediţie a concursului de frumuseţe „Miss fată de nemţean”. Cu sprijinul primăriei oraşului, organizatorul concursului, domnul Marius Barna, a reuşit să aducă pe scena din Parc Cetate 11 frumuseţi locale, care au impresionat toată suflarea prezentă sâmbătă, 9 septembrie.

Concursul “Miss fată de nemţean” a avut şi un juriu pe măsură compus din consilierii locali Elena Ciorsac şi Paul Borş, din Claudia Cozma, Cristina Petreanu, reprezentantul primăriei, topmodelul Andreea Stănoaia, Alexandra Georgiana Cioacă, câştigătoarea concursului de anul trecut, care au avut o misiune dificilă în a desemna câştigătoarele. Dar până la urmă, juriul a decis.

Domnişoara Sara Grigoraş din Pipirig a câştigat concursul de miss. Locul al doilea a fost ocupat de Paulina Tănase, din Oglinzi şi locul al treilea a fost ocupat de Patrizia Lupuleasa, din Târgu-Neamţ. Ca şi premii, câştigătoarele au primit ţinute vestimentare şi cursuri de modeling gratuite. De altfel, toate candidatele au primit premii constând în produse cosmetice.

Cele trei câştigătoare au fost premiate de primarul Daniel Harpa şi preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Ionel Arsene. (C.T. STURZU)

Articolul precedentGALERIE FOTO Păstrăveni în straie de sărbătoare
Articolul următorDouă incendii de ”igienizare” și o casă rămasă fără acoperiș
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.