GALERIE FOTO De 1 iunie, poliţişti alături de copii, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiSiguranța copiilor reprezintă una dintre preocupările constante ale polițiștilor Inspectoratului Județean (IPJ) Bacău, se precizează într-un comunicat de presă al instituţiei.

„Astăzi, 1 iunie, de Ziua Internațională a Copilului, polițiștii s-au alăturat celor care le-au urat sărbătoriților LA MULŢI ANI, sănătate și bucurii! Pentru a marca Ziua Internațională a Copilului, polițiștii i-au provocat pe elevii claselor I-VIII la un concurs de desen și pictură cu tema ŞCOALA ÎN SIGURANŢĂ. Cele 61 de lucrări au fost analizate de un juriu compus din profesori de pictură și desen din cadrul Palatului Copiilor Bacău. Au fost alese cele mai bune lucrări, pe grupe de vârstă, iar astăzi (1 iunie, n.r.) polițiștii s-au deplasat în unitățile de învățământ, pentru a le înmâna tuturor participanților diplome și premii”, potrivit comunicatului citat.

Tot miercuri, 1 iunie, polițiști din cadrul IPJ Bacău au fost prezenți în Piața Tricolorului din municipiul reşedinţă de judeţ, pregătiți să le prezinte sărbătoriților zilei echipamentele și autospecialele din dotare:

Şi cum nu poate exista manifestare festivă fără prevenire, în tot județul, polițiștii au fost prezenți în unități de învățământ și  le-au dat sfaturi celor mici, astfel încât aceștia să poată evita tot felul de neplăceri:

GALERIE FOTO De 1 iunie, poliţişti alături de copii, ZCH NEWS - sursa ta de informații

(M. CONSTANTINESCU; FOTO: IPJ Bacău)

Articolul precedentSfat la vreme de COD ROŞU: Prudenţă la volan!
Articolul următorGALERIE FOTO Poliţia de Frontieră, „porţi deschise” de Ziua Copiilor
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.