Otelul - Ceahlaul

Ceahlăul evoluează astăzi, de la ora 19.30, în penultimul joc din etapa a 23-a din Liga I. Adversarul, Oțelul Galați, s-a întărit în iarnă și a făcut o pregătire ”nemțească”, cu antrenorul Ewald Linen. Acesta a ținut să-și relaxeze lotul înaintea meciului cu Ceahlăul, așa că și-a dus o parte din elevi să joace un meci demonstrativ cu LPS Galați.

Partida, jucată pe terenul din curtea liceului, a fost câştigată de oţelari cu 10-7, printre marcatori aflându-se tehnicianul Ewald Lienen, Narcis Răducan, directorul clubului gălățean, Sergiu Costin, Victoraş Astafei, dar şi Iustin Răducan, fiul lui Narcis, component al uneia dintre echipele de copii şi juniori ale Oţelului.

Încă elev al LPS, Alexandru Tudorie, cel care este monitorizat de mai multe cluburi italiene a evoluat câte o repriză pentru fiecare dintre echipe. De partea cealaltă, antrenorii Marian Bondrea și Costel Ilie, i-au trimis pe Marius Rusu, Cătălin Șefănescu și atacantul Ntambue să întărească lotul echipei a doua în meciul cu Kosarom Pașcani, din seria I a Ligii a III-a. Rusu a și marcat pentru Ceahlăul II, dar meciul s-a încheiat egal, 1-1. (C.S.)

Articolul precedentLuna curățeniei la Târgu-Neamț
Articolul următorCeahlăul II are un nou ”briliant”: Barna

1 COMENTARIU

  1. galatenii, relaxare si in timpul meciului :))
    BRAVO echipei pt. rezultat.
    pacat ca ratam asa ocazii ca incepatorii, ca la antrenament – vezi Constantinescu si Golubovici.
    Hai Ceahlaul !

Comments are closed.