0:00

Ceahlăul II are un nou ”briliant”: Barna, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Portarul Barna a fost eroul Ceahlăului II, în egalul, 1-1 (1-0) smuls unei formații cu pretenții la promovare, Kosarom Pașcani. În cele 3 etape scurse de la începutul minireturului, tinerii fotbaliști pregătiți de Ovidiu Marc nu au pierdut și sunt revelația începutului de an. După ce au învins cu 3-2, acasă, Petrolul Moinești și cu 3-0, în deplasare pe FCM Dorohoi, a urmat un egal, 1-1, cu Kosarom Pașcani, după un joc în care oaspeții au trimis de două ori mingea în bară și au ratat în debutul jocului o lovitură de la 11 metri, ușor acordată după un henț comis involuntary în careu de Călin.

Nici pietrenii nu s-au lăsat mai prejos, ratând din situații clare prin Margină, la 0-0 și 1-0. Eroul meciului a fost portarul Barna, cel care a vut patru intervenții senzaționale în partea a doua a jocului, prin care s-a opus victoriei oaspeților. Din păcate, el nu a putut para lovitura de cap a lui Toader, din minutul 50, care a reușit egalarea, după ce fundașul Marius Rusu deschisese scorul în minutul 35, în urma unei acțiuni colective.

Barna a fost cel care a avut câteva intervenții bune și cu Petrolul Moinești, dar și un penalty, la Dorohoi, impunându-se titular în fața lui Martin Jicha. De egalul Ceahlăului II a profitat doar Petrotub Roman, care a învins cu 2-0 pe CSM Moinești și care, cu 31 de puncte este pe locul doi. Cetatea a remizat, scor 0-0, în deplasare cu Sporting Suceava și este pe locul 4, cu 28 de puncte, la 4 puncte de liderul Știința Miroslava. Liderul va veni vineri, 21 martie, la Piatra Neamț pentru a da piept cu Ceahlăul II. (C.S.)

Articolul precedentGălățenii, relaxare înaintea meciului cu Ceahlăul
Articolul următorDruţu şi Băbeanu convocate la naţională