Comitetul de Urgență al Federaţiei Române de Fotbal (FRF) a aprobat vineri, 5 iunie, calendarul finalului de sezon 2019/2020 pentru Liga I, Liga a II-a și Cupa României. “Luând în considerare faptul că UEFA a acceptat solicitarea FRF de a prelungi termenul pentru comunicarea echipelor participante în competițiile europene până la data de 3 august, Comitetul de Urgență al FRF a stabilit programul competițional pentru încheierea sezonului 2019/2020”, potrivit FRF. Calendarul aprobat:

Comitetul de Urgență al FRF a aprobat și “Protocolul medical de reluare a competițiilor”, document elaborat de Comisia Medicală a FRF, în urma consultărilor cu reprezentanți ai ministerelor Sănătății şi Tineretului și Sportului, precum și cu membri ai Institutului Național de Sănătate Publică. Protocolul integral:

FRF PROTOCOL MEDICAL RELUARE COMPETIŢII

Vă reamintim că FC Botoşani participă în play-off-ul Ligii I, iar Politehnica Iaşi în play-out-ul Ligii I şi în semifinalele Cupei României. De asemenea, la play-off-ul Ligii a II-a vor participa şi trei nemţeni: jucătorul Marian Drăghiceanu (Rapid Bucureşti) şi antrenorii Costel Enache (Petrolul Ploieşti) şi Costel Ilie (Rapid Bucureşti). (M. CONSTANTINESCU)