Comitetul de Urgență al Federaţiei Române de Fotbal (FRF) a aprobat vineri, 5 iunie, calendarul finalului de sezon 2019/2020 pentru Liga I, Liga a II-a și Cupa României. „Luând în considerare faptul că UEFA a acceptat solicitarea FRF de a prelungi termenul pentru comunicarea echipelor participante în competițiile europene până la data de 3 august, Comitetul de Urgență al FRF a stabilit programul competițional pentru încheierea sezonului 2019/2020”, potrivit FRF. Calendarul aprobat:

Comitetul de Urgență al FRF a aprobat și „Protocolul medical de reluare a competițiilor”, document elaborat de Comisia Medicală a FRF, în urma consultărilor cu reprezentanți ai ministerelor Sănătății şi Tineretului și Sportului, precum și cu membri ai Institutului Național de Sănătate Publică. Protocolul integral:

FRF PROTOCOL MEDICAL RELUARE COMPETIŢII

Vă reamintim că FC Botoşani participă în play-off-ul Ligii I, iar Politehnica Iaşi în play-out-ul Ligii I şi în semifinalele Cupei României. De asemenea, la play-off-ul Ligii a II-a vor participa şi trei nemţeni: jucătorul Marian Drăghiceanu (Rapid Bucureşti) şi antrenorii Costel Enache (Petrolul Ploieşti) şi Costel Ilie (Rapid Bucureşti). (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentChinezii de la VIVO se laudă cu un nou telefon care ar fi superior celor de la Samsung și Apple
Articolul următorAvocatul Poporului solicită intervenţia Ministerului Sănătăţii pentru reluarea internărilor şi a intervenţiilor chirurgicale programate
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.