0:00

Frați dispăruți de jumătate de an: ambii sunt căutați de polițiștii români și francezi, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDoi frați din localitatea Barticești aflați la muncă, în Franța, nu au mai dat nici un semn de viață de aproximativ 6 luni. Familia a anunțat autoritățile abia pe 11 decembrie, moment în care cei doi au fost declarați dispăruți. Au fost inițiate demersuri pentru identificarea lor atât de autoritățile naționale, cât și de cele din Franța.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani au fost sesizați de către o femeie în vârstă de 61 de ani, din Barticești, cu privire la faptul că, din luna iunie 2023, deși a încercat în numeroase rânduri, nu a mai reușit să ia legătura cu fii săi, IANUȘ CLAUDIU-ADRIAN, în vârstă de 22 ani și IANUȘ ALIN -PETRICĂ, în vârstă de 40 ani, ambii aflați la muncă în Franța”, anunță Poliția Neamț.

Frați dispăruți de jumătate de an: ambii sunt căutați de polițiștii români și francezi, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiClaudiu-Adrian are o înălțime de 1.72 m, aproximativ 60 de kilograme, păr șaten, tuns scurt, ochi albaștri. Alin-Petrică are circa 1.60 m, 60 de kilograme, păr șaten, tuns scurt, ochi albaștri. Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la depistarea persoanelor căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

(G.S.)

Articolul precedentNeamț: Mediul de afaceri are nevoie de aproape 1.000 de noi salariați
Articolul următorDeca-Ghinion pentru profesori. De la promisiunile salariale din vară la realitatea din iarnă
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.