pietricica turism

Polițiștii de frontieră de la Rădăuți Prut (Botoşani) au capturat, luni, 14 august, din două căruţe, aproximativ 12.000 de pachete cu țigări de contrabandă, se precizează într-un comunicat de presă.

“În jurul orei 18:00, polițiștii de frontieră au observat, pe direcția localității de frontieră Cotu Miculinți, două atelaje hipo care se deplasau prin culturile de porumb de lângă linia de frontieră, către interiorul țării. Imediat, polițiștii de frontieră au procedat la oprirea cele două atelaje hipo, în care se aflau mai multe colete cu țigări, acoperite de vegetație. Conducătorii acestora, Petrică B., în vârstă de 23 de ani și P.M., în vârstă de 17 ani, ambii cetățeni români, au declarat că au preluat țigările dintr-o casă nelocuită din localitatea Cotu Miculinți, și intenționau să le transporte în localitatea de frontieră Ghireni”, a declarat subcomisar Minodora Răcnea, purtător de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Botoşani.

Poliţiştii au inventariat 11.980 de pachete de țigări “Ritm” și “Ashima”, în valoare totală de 136.100 lei. A fost întocmită lucrare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă. (ZCH NEWS; FOTO&VIDEO: Poliţia de Frontieră)