Recent înscrisă în Liga a IV-a, Energia Pângăraţi a disputat duminică, 12 august, prima partidă amicală a perioadei de pregătire pentru noul sezon. Pe terenul de la Stejaru, gazdele au depăşit Vulturul Costişa cu scorul de 5-2 (2-1).

Meciul a fost unul extrem de disputat, cu un ritm bun, în ciuda căldurii. Dragoș Ţurcanu a arbitrat foarte bine şi, deşi meciul nu a fost unul agresiv, a acordat trei penalty-uri, unul pentru gazde si două pentru oaspeți, dintre care unul a şi fost ratat.

Şi la Liga a IV-a încălzirea se face cu maximă seriozitate:

Energia Pângăraţi-Vulturul Costişa, secvenţe din repriza întâi:

Energia Pângăraţi-Vulturul Costişa, secvenţe din repriza a doua:

Formaţia din Pângăraţi, al cărei pas curajos spre Liga a IV-a este unul de apreciat, a avut prilejul de a vedea la lucru noile achiziţii: Apreutesei şi Zaiţ (Cimentul Bicaz), Roşu (Pinii Tarcău) şi Pricop (CSM Ceahlăul Piatra Neamţ). Antrenorul-jucător Bogdan Radu a apreciat prestaţia tuturor, considerând că reprezintă câştiguri sigure pentru echipă.

FOTO&VIDEO Energia Pângăraţi-Vulturul Costişa 5-2 (2-1), ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUrmătorul amical al formaţiei din Pângăraţi va fi duminică, 19 august, de la ora 11:00, împotriva echipei Arsenal Văleni. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentACTUALIZARE Poliţişti bătuţi de doi fraţi din Zăneşti, care au furat un încărcător cu 6 cartuşe
Articolul următorFemeie sechestrată de prietenul ei şi bătută când voia să plece acasă
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.