Un bărbat de 36 de ani, din Roman, şi nepotul lui, în vârstă de 17 ani, au fost plasaţi sub control judiciar, după ce-au fost acuzaţi de lipsire de libertate, lovire şi ameninţare. Cercetările poliţiştilor au început în seara de 11 august, după ce o femeie a reclamat că fiica ei, în vârstă de 34 de ani, este sechestrată la locuinţa unui prieten pe care l-a cunoscut recent.

Din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că la data de 10 august, bărbatul, în vârstă de 36 de ani, a invitat-o acasă la el pe femeia de 34 de ani, cei doi fiind prieteni de aproximativ 3 luni”, a declarat agentul şef adjunct Robert Costân, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ. “În jurul orei 19, aceasta a vrut să plece acasă, însă bărbatul a lovit-o şi i-a interzis să părăsească imobilul, de faţă fiind şi nepotul lui, un tânăr de 17 ani, din Roman. Același lucru s-a repetat și în cursul zilei de ieri, când femeia a cerut să plece acasă, dar bărbatul, în prezenţa nepotului său a lovit-o, spunându-i că nu va pleca nicăieri”.

Dacă mama femeii nu ar fi sesizat poliţia, probabil că “lipsirea de libertate” ar mai fi durat. Aşa, tânăra a fost eliberată şi, teoretic, măcar 60 de zile atât individul care a ţinut-o cu forţa în casa lui, cât şi nepotul acestuia ar trebui să nu se mai apropie de ea.

C.M.

Articolul precedentFOTO&VIDEO Energia Pângăraţi-Vulturul Costişa 5-2 (2-1)
Articolul următorCanotoarea pietreancă Laura Pal – bronz la CM de canotaj pentru juniori
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.