0:00

Laura Pal (CS Ceahlăul Piatra Neamț) a câștigat duminică, 12 august, medalia de bronz la Campionatul Mondial de canotaj pentru juniori, care a avut loc la Racice (Cehia), alături de colegele sale din echipajul de 8+1 al României, informează clubul pietrean pe pagina proprie de internet.

Canotoarea pietreancă Laura Pal – bronz la CM de canotaj pentru juniori, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Medalia de aur a probei regină a canotajului mondial a revenit ambarcațiunii țării gazdă, Cehia, cu timpul de 6 minute, 27 secunde și 280 sutimi, în timp ce selecționata Statelor Unite ale Americii a fost pe locul secund, cu timpul de 6 minute, 29 secunde și 260 sutimi. Româncele au completat podiumul cu timpul de 6 minute, 31 secunde și 190 sutimi. Germania a terminat pe locul 4, iar Italia a trecut ultima linia de sosire a finale”, precizează sursa citată.

Colegele Laurei Pal din barca de 8+1 au fost în finala mondialului din Cehia: Amalia Bucu, Simona Tătaru, Lorena Constantin, Gabriela Paraschiv, Alice Elena Țurcanu, Iuliana Timoc, Alexandra Ungureanu și Victoria Ștefania Petrean.

Canotoarea pietreancă Laura Pal – bronz la CM de canotaj pentru juniori, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiLaura Pal a mai câștigat în 2018 titlul european în Franța, la Gravelines, în proba de 4 fără cârmaci, România fiind atunci mai bună decât Italia, Danemarca, Elveția și Croația. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: Federaţia Română de Canotaj)

Articolul precedentFemeie sechestrată de prietenul ei şi bătută când voia să plece acasă
Articolul următorDiaspora acasă la Roman
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.