Primăria municipiului Roman continuă tradiția de a organiza, anual, în luna august, o întâlnire cu romașcanii care lucrează peste hotare și care, în această perioadă, se află acasă, pentru a-i revedea pe cei dragi”, anunță oficialii romașcani.

Astfel, marți, 21 august, de la ora 10, în sala de ședințe a instituției, primarul Lucian Micu îi așteaptă ”pe toți cei care doresc să îl cunoască și să stabilească o relație de colaborare cu administrația publică locală”: ”Cei care mă cunosc știu că întâlnirea nu este una politică și nicidecum de imagine. Sunt un om al dialogului și cred că, prin deschidere și comunicare, ne putem face o imagine reală asupra vieții fiecăruia, a greutăților și, sper eu, să găsim împreună de soluții. Știu că mulți dintre cei care lucrează în străinătate vor să vină acasă. Împreună cu echipa din Primărie, caut continuu variante de a moderniza de la o etapă la alta orașul, astfel încât acesta să devină cât mai atractiv pentru investitori, pentru că o piață de muncă concurențială conduce și la un nivel salarial atractiv, iar toate acestea determină un nivel de trai din ce în ce mai bun. Sper ca, la această întâlnire, să fie prezente cât mai multe persoane, să ne cunoaștem mai bine și să vedem ce putem face unii pentru alții”, a declarat primarul Lucian Micu.

Pentru o bună organizare a evenimentului, cei interesați să participe se pot înscrie trimițând un e-mail la adresa evenimente@primariaroman.ro, dar prezența la întâlnirea cu conducerea orașului nu este condiționată de înscrierea prealabilă.

Reamintim faptul că, printr-un parteneriat public privat aprobat de Consiliul Local Roman, în perioada 24-26 august, în parcarea de la Colegiul Național, se va organiza o nouă ediție a evenimentului ”Zilele Diasporei”. Conform hotărârii adoptate de consilierii locali, onorariile artiștilor vor fi achitate integral de partenerul privat ce se va ocupa de organizarea concertelor, de standurile producătorilor și de terasele de alimentație publică.

Recitalurile artiștilor vor avea loc seara, începând cu orele 20. Vineri, 24 august, vor concerta Marius Zgâianu, Fanfara de la Zece Prăjini și Cosmina Adam. Sâmbătă, 25 august, de la orele 20, vor susține spectacole Constantin Bahrin, Silvia Semeniuc și Claudia Pavel. În ultima zi a festivalului, pe scenă vor fi prezenți Diana Sârbu, Dan Țăranu Cernavodeanu și Connect-R. (ZCH News)

FOTO: Primăria Municipiului Roman, august 2017

Articolul precedentCanotoarea pietreancă Laura Pal – bronz la CM de canotaj pentru juniori
Articolul următorZiua Comunei Vânători-Neamţ, ediţia 2018
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.