Inspectoratul Județean de Poliție Neamț a continuat activitățile dedicate Zilei Poliției Române, iar pe 21 martie activitățile au avut loc la Roman.

FOTO&VIDEO „Desant” al Poliției Neamț la Roman, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiLa acțiune, alături de anchetatorii de la Poliția municipiul Roman au participat polițiști de prevenire și de siguranță școlară, criminaliști, luptători din cadrul Serviciul de Acțiuni Speciale Neamț, polițiști din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor și din cadrul Serviciului Pregătire Profesională Neamț.

FOTO&VIDEO „Desant” al Poliției Neamț la Roman, ZCH NEWS - sursa ta de informații“Punctul culminant al acestei întâlniri au fost exercițiile demonstrative prezentate de câinii polițiști împreună cu conductorii lor și traseu aplicativ destinat copiilor. Aceștia au fost extrem de încântați de această întâlnire, au testat semnalele acustice, au admirat tehnica din dotare și au pus întrebări legate de munca de polițist“, anunță IPJ Neamț.

Ziua Poliției Române este marcată în fiecare an la data de 25 martie, iar pentru că acum va fi în week-end, activitățile dedicate acestui moment vor avea loc în fiecare zi a săptămânii în alt punct din județ.

FOTO&VIDEO „Desant” al Poliției Neamț la Roman, ZCH NEWS - sursa ta de informații(G.S.)

Articolul precedentPrimăvara maidanezilor: Salubritas și-a dublat echipele de ecarisaj!
Articolul următorGrea lovitură pe piața stupefiantelor: au fost confiscate 3,5 kg de substanțe interzise
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.