Concertul Holograf de sâmbătă noaptea a transformat Curtea Domnească într-un spațiu mult prea mic pentru fanii care au venit să asculte, timp de o oră, hiturile formației. „Cred că rămâne una dintre cele mai bune formații din România și are melodii pe care le asculți oricând cu plăcere. Am venit cu soțul și fetița pentru că așteptăm acest concert încă de când am văzut programul de Zilele Orașului. Mă bucur că nu au întârziat și că a venit multă lume să-i vadă ca să facem și noi o impresie bună”, a spus Alina Burcă, o pietreancă din publicul adunat în Curtea Domnească.

Zeci de mii de pietreni s-au adunat, începând cu ora 22, în centrul orașului pentru a asculta live concertul formației înființate în 1978. De la bebeluși în cărucioare, la persoane de vârsta a treia, publicul pietrean a fredonat împreună cu Holograf melodii precum „Și băieții plâng câteodată” sau „Să nu-mi iei niciodată dragostea”.

Trupa a venit la Piatra Neamț ca urmare a invitației primite de la municipalitate pentru ediția din 2016 a Zilelor Orașului. În această seară, de la ora 21.30, tot în Curtea Domnească este așteptată formația Carla’s Dreams, trupă din Republica Moldova care se bucură de succes în rândul tinerilor.

Andreea AMARIEI

Articolul precedentGALERIE FOTO De Zilele Oraşului, Curtea Domnească ocupată de micii sportivi
Articolul următorGALERIE FOTO Ziua Drapelului: Avem prefect, avem steaguri, unde-s politicienii din campanie?
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Felicitari celor care au muncit pentru legea antifumat. Le doresc sanatate maxima. Pentru prima data nu am mai fost obligata sa inhalez fum de tigara la spectacol.

Comments are closed.