Duminică, 26 iunie, ora 9, Piatra Neamț. Este ora la care trebuia, în mod festiv, să fie marcată Ziua Drapelului, cu defilare, oficialități și public. Defilare am avut, public – după posibilități, că era prea de dimineață, am avut confirmarea că avem și prefect în carne și oase, nu numai în comunicate și ordine de prefect, semn că, de data asta, legislația (sau ordinul de sus) a stabilit că reprezentantul Guvernului trebuia să se facă vizibil și muritorilor de rând. Au lipsit, în schimb, cu câteva mici excepții, politicienii, că doar campania s-a încheiat și acum este timpul negocierilor de noapte, care se prelungesc până dimineața, la ora când chiar existe voință, nu mai există putință de a vedea doar în trei culori.

Să le spui ceva de rușine? Să le spui ceva, democratic, de strămoși personali? Să îi înțelegi pe motiv că atâta-i duce intelectul feisbucistic, cu tot cu calabalâcul de consilieri din dotare? Dumneavoastră alegeți. Noi vă prezentăm doar imagini, cu mulțumiri pentru concursul foto acordat de Dan Mihail Bârjoveanu. (V.B.)

 

Articolul precedentFOTO+VIDEO Curtea Domnească, neîncăpătoare pentru fanii Holograf
Articolul următorAstăzi la EURO 2016: Franţa – Irlanda (16), Ungaria – Belgia (22) şi Germania – Slovacia (19)
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Parca vad ca peste o ora incep sa posteze (consilierii lor) fel de fel de mesaje pline de patos revolutionar si dragoste fata de simbolurile tarii. Va dati seama ce alesi ne reprezinta: platesc oameni care sa posteze ca…isi iubesc patria! Apoi, alti postaci pe post de negri pe plantatie, vor distribui mesajele in toate grupurile create, evident, tot pe baza de interes (inclusiv financiar). Probabil le e frica sa nu le puna microfonul in fata si sa-i intrebe care sunt simbolurile natiei noastre. Dar asta nu se intampla pentru ca si o parte din acesti jurnalisti sunt finantati tot de …ei. Fereasca Dumnezeu!!!! De asta suntem unde suntem!

Comments are closed.