0:00

CSM Ceahlăul Piatra Neamţ şi CSM Roman, cele mai importante echipe de fotbal ale judeţului (participante în Liga a III-a), s-au întâlnit sâmbătă, 11 august, într-o partidă amicală, pe stadionul municipal „Ceahlăul”. După o partidă cu un ritm foarte bun, în ciuda căldurii, gazdele au învins cu scorul de 2-1 (0-1). Pentru pietreni au marcat Ţapu şi Ignea.

„A fost un meci bun de pregătire în faţa unui adversar cu experienţă la nivelul Ligii a III-a, un adversar bine pregătit fizic. A fost o partidă agreabilă pentru spectatori. Ne-am atins obiectivele din toate punctele de vedere, am avut şi dificultăţi în timpul jocului, fiind conduşi. Dar am revenit şi, în mare parte, eu zic că am controlat jocul şi am avut multe ocazii de gol”, a declarat Gabriel Rădulescu, antrenorul principal al formaţiei CSM Ceahlăul Piatra Neamţ.

FOTO&VIDEO CSM Ceahlăul-CSM Roman 2-1 (0-1) * Opiniile antrenorilor * Mateiciuc, în discuţii cu Foresta Suceava, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Un meci bun de pregătire, în faţa unei echipe bune, formată din jucători tineri, care s-au mobilizat exemplar pentru această partidă. Per total, şi pentru noi şi pentru ei, a fost un test reuşit. Meciul de astăzi mi-a dat câteva certitudini, şi pozitive şi negative. Din păcate, unii jucători au confirmat supoziţiile mele că nu reuşesc să facă pasul spre Liga a III-a. Este amatorism total la unii dintre ei, lucru care se vede şi în felul de a juca, de a gândi fotbalul. Sunt mulţumit de prima repriză, dar mai avem de lucrat la capitolul coeziune şi relaţii de joc”, a precizat Gabriel Ţapu, antrenorul principal al echipei CSM Roman.

FOTO&VIDEO CSM Ceahlăul-CSM Roman 2-1 (0-1) * Opiniile antrenorilor * Mateiciuc, în discuţii cu Foresta Suceava, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAntrenorul romaşcan a avut cuvinte de laudă şi despre fiul său, Cosmin Ţapu, care evoluează la echipa din Piatra Neamţ: „Cum mă aşteptam şi astăzi şi ne-a marcat un gol. Pentru el este un colectiv nou, eu sper să se integreze, să facă lucruri frumoase, pentru că are calitate şi poate să ajute echipa din Piatra Neamţ foarte mult”.

În altă ordine de idei, aflăm că atacantul pietrean Andrei Mateiciuc se află în discuţii avansate cu Foresta Suceava, proaspăt retrogradată din Liga a II-a şi o adversară aproape certă în Seria I a Ligii a III-a. „Există un interes al echipei Foresta Suceava. Este un jucător bun, cu calităţi fizice, iar Foresta Suceava chiar îşi doreşte să promoveze. Este şi dorinţa jucătorului să meargă acolo, astfel că domnul preşedinte Roca nu se opune acestei mutări. Din ce am înţeles este vorba doar de un împrumut pe un an”, a menţionat Gabriel Rădulescu.

Un material amplu despre modul în care cele două echipe pregătesc noul sezon va fi publicat în „Mesagerul de Neamţ” de joi, 16 august. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentFOTO&VIDEO Târgnemţeni la mitingul de la Bucureşti
Articolul următorÎn plină campanie anticerșetorie, oamenii străzii își continuă obiceiurile
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.