Campania “Spune nu cerșetoriei” este în plină desfășurare, însă oamenii străzii nu par a fi foarte impresionaţi. În timp ce pe străzile din Piatra Neamț patrulează polițiști în căutarea și sancționarea cerșetorilor, aceștia își continuă “micile afaceri” liniștiți. Cele mai frecventate zone de către cerșetori sunt străzile principale, Piața Centrală, parcările supermarketurilor și mai nou și terasele fast-foodurilor.

În plină campanie anticerșetorie, oamenii străzii își continuă obiceiurile, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDeși patrulele de polițiști au avut grijă să împartă oamenilor broșuri și pliante despre consecințele cerșetoriei, aceștia continuă să ofere bani oamenilor străzii care nu ezită o clipă să profită de altruismul cetățenilor. Campania “Spune nu cerșetoriei” a început de pe 1 august și se va desfășura până la finalul lunii, iar scopul acesteia este de a combate fenomenul cerșetoriei și efectele negative ale acestuia asupra comunității. (A.H.)

Articolul precedentFOTO&VIDEO CSM Ceahlăul-CSM Roman 2-1 (0-1) * Opiniile antrenorilor * Mateiciuc, în discuţii cu Foresta Suceava
Articolul următorImpact violent la Turtureşti, şoferul nevinovat a murit. Constatările poliţiei
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.