0:00

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism au efectuat în zorii zilei de 22 martie mai multe descinderi imobiliare la persoane suspectate că vând stupefiante către cei interesați, parte dintre consumatori fiind elevi.

Procurorii și polițiștii au anunțat 8 percheziţii domiciliare în mai multe locații din județul Bacău, în trei cauze în care se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc.

În cauză s-a reținut că, în perioada 2022 – martie 2023, mai multe persoane, au comercializat droguri de risc și mare risc (canabis și amfetamine) către consumatori, inclusiv elevi, din municipiul Bacău și localitățile învecinate“, anunță DIICOT. Peste 20 de persoane urmează să fie conduse pentru audieri. La acțiune participa şi polițiști din cadrul IPJ Bacău si jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău.

Este al doilea set de percheziții pe probleme de droguri în regiunea Nord Est în două zile. Marți, 21 martie, au fost descinderi în Suceava unde au fost confiscate aproximativ 3,5 kg de droguri (amănunte aici).

(G.S.)

FOTO: DIICOT

Articolul precedentGuvernul răspunde la criza pe piața asigurărilor: plafonare pentru prețul unui RCA
Articolul următorAdolescent accidentat pe trecerea pentru pietoni
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.