Foto. Un copil de 11 ani şi turişti bucureşteni evacuaţi de pe Ceahlău, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiIeri seară, 24 august, echipa de intervenţie a Salvamont Neamt a acordat primul ajutor unui băieţel de 11 ani, cu un traumatism, un picior umflat, care se afla în zona Cabanei Fântânele. Copilul se afla într-o excursie împreună cu un grup mai mare dintr-o tabără, iar profesorii supraveghetori au refuzat transportul acestuia la spital, urmând să îl ţină ei sub supraveghere.

Foto. Un copil de 11 ani şi turişti bucureşteni evacuaţi de pe Ceahlău, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiO altă intervenţie, în zona de Est a masivului Ceahlău, a fost pentru preluarea unei tinere femei de 20 de ani, care avea o stare generală proastă, crampe musculare puternice şi nu mai putea coborî. Grupul de cinci turişti din Bucureşti cobora, pe unul din traseele marcate, dinspre cabana Dochia spre staţiunea Durău.

„Femeia din Bucureşti se afla într-o stare vădită de oboseală, cu crampe musculare şi o stare generală alterată. Echipa Salvamont i-a acordat primul ajutor şi a procedat la evacurea grupului din masiv“, a precizat Raul Papalicef, şeful Salvamont Neamţ.

Angela Croitoru

Articolul precedentCare sunt casele de pariuri la care poti paria non-stop
Articolul următorSupărat pe soacră, a încercat să-i dea foc casei
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.