Poate mulţi dintre voi vă întrebaţi dacă există sau dacă au existat vreodată case de pariuri cu program non-stop, unde puteai merge la absolut orice oră din zi şi din noapte pentru a paria. Ei bine, da, au existat multe case de pariuri ce aveau un program non-stop, însă cu timpul, unele au migrat spre online, iar cele ce au rămas şi-au restrâns programul forţat, din cauza pandemiei de coronavirus.

Tocmai pentru că în prezent este aproape imposibil să găsim case de pariuri deschise la orice oră, pe parcursul acestui articol îţi vom da câteva alternative de agenţii online, dar vom vorbi şi despre importanţa parierii la orice oră.

De ce să pariezi la orice oră?

Poate mulţi vă puneţi această întrebare, “de ce trebuie să pariez la orice oră?”. Ei bine, chiar şi la ore târzii sau la primele ore ale dimineţii există nenumărate evenimente sportive la care poţi înregistra profit, iar, de cele mai multe ori, îţi este imposibil să ajungi la o agenţie stradală, ori agenţiile sunt închise sau sunt zile de sărbătoare legală și astfel apare frecvent căutarea de case de pariuri deschise azi.

Pe lângă meciurile din cele mai puternice campionate de baschet ale lumii, precum NBA, MLB, NHL, şi aşa mai departe, există şi multe competiţii de tenis ce au meciuri programate târziu în noapte, şi facem aici referire în special la U.S Open, dar şi la Asutralian Open. Totodată, la fotbal, Copa America este o competiţie importantă ce se desfăşoară târziu în noapte.

Şi cum să pariezi pe aceste tipuri de pariuri dacă nu mai există agenţii non-stop? Ai putea spune că ai o variantă să joci evenimentele cu o zi înainte de a începe, însă atunci nu ai la dispoziţie toate informaţiile despre respectivele evenimente.

Aşadar, cea mai bună variantă rămân agenţiile online, acolo unde programul este non-stop, putând paria în orice zi a săptămânii, la absolut orice oră. Totodată, la casele de pariuri online ai posibilitatea de a paria şi pe meciurile live.

Case de pariuri online interesante

Iar, dacă nu ştii la care din zecile de case de pariuri să îţi deschizi un cont, îţi vom face şi unele recomandări, astfel încât alegerea ta să fie cât mai simplă.

O primă recomandare ar fi Superbet Online, aceştia având şi sute de agenţii stradale, în care cu siguranţă ai pariat cel puţin o dată, atfel că îţi va fi foarte uşor să te acomodezi cu oferta lor şi tipurile de pariuri pe care ţi le oferă. La Superbet poţi paria pe evenimentele live, având şi posibilitatea de Cash Out.

Fortuna Online este o altă casă de pariuri interesantă pe care ai putea să o iei în considerare. Ca şi Superbet, şi cei de la Fortuna au sute de agenţii stradale deschise la noi în ţară, iar oferta lor online este una foarte interesantă pentru pariori, tocmai de aceea se situează în topul caselor de pariuri online.

Ai putea lua în calcul şi Betano, agenţie de pariuri ce îşi desfăşoară activitatea doar online. Aici ai o ofertă diversificată de pariere, posibilitatea de a paria pe foarte multe sporturi, dar şi transmisiuni live de la mai multe competiţii.

Articolul precedentCod portocaliu de vijelii și averse în Botoșani, Iași, Neamț și Suceava
Articolul următorFoto. Un copil de 11 ani şi turişti bucureşteni evacuaţi de pe Ceahlău
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.