0:00

Ceața densă din această după-amiază, 15 ianuarie, pare să fie cauza principală a unui accident ce a avut loc lângă Bodești, în jurul orei 16,30.

Un localnic, în vârstă de 64 de ani, care conducea un autoturism pe drumul județean din zonă, a pierdut pentru o clipă controlul asupra volanului. Mașina a ieșit de pe șosea și s-a izbit puternic de parapetul din dreapta care a străpuns caroseria.

Pompierii ajunși la locul accidentului i-au găsit pe cei patru ocupanți lângă autoturism, trei dintre aceștia prezentând diferite traumatisme. “Două persoane, un bărbat de 64 de ani (conducatorul auto) și o femeie de 66 de ani, au fost preluate de SMURD și transportate la UPU Piatra Neamț.

O femeie (pasageră în autoturism) se află în stare gravă și primește îngrijiri medicale la locul evenimentului de la membrii echipajului SAJ. După ce va fi stabilizată, persoana va fi transportată la spital”, a precizat locotenent Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.  

Angela Croitoru

Foto: ISU și IPJ Neamț

Articolul precedentRiscă 5 ani de închisoare fiindcă i-a dat mașina unui amic fără permis
Articolul următorPiatra-Neamţ: Dezbateri publice pentru bugetul oraşului
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Sa vedem cum justifica administratorul drumului existenta acelui parapet neconform. In mod normal parapetul metalic nu ar trebui sa penetreze autovehiculul in momentul impactului Este proiectat sa protejeze, nu sa omoare.

Comentariile sunt închise.