0:00

Astăzi, 3 februarie, un echipaj al Formațiunii Rutiere Târgu Neamț a organizat o acțiune pentru prevenirea consumului de alcool la volan. Acțiunea a avut loc la Humulești, intersecția DN 15B cu DN15C.

FOTO Târgu Neamț: Acțiune a Poliției Rutiere pentru prevenirea consumului de alcool la volan, ZCH NEWS - sursa ta de informații FOTO Târgu Neamț: Acțiune a Poliției Rutiere pentru prevenirea consumului de alcool la volan, ZCH NEWS - sursa ta de informații FOTO Târgu Neamț: Acțiune a Poliției Rutiere pentru prevenirea consumului de alcool la volan, ZCH NEWS - sursa ta de informații FOTO Târgu Neamț: Acțiune a Poliției Rutiere pentru prevenirea consumului de alcool la volan, ZCH NEWS - sursa ta de informații FOTO Târgu Neamț: Acțiune a Poliției Rutiere pentru prevenirea consumului de alcool la volan, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn urma acțiunii au fost testați cu aparatul etilotest peste 20 de conducători auto. Printre aceștia s-a aflat și un bărbat care a fost depistat cu o alcoolemie de 0,17. Acestuia i s-a reținut permisul pentru 90 de zile și a primit și o amendă de 1.305 lei.

FOTO Târgu Neamț: Acțiune a Poliției Rutiere pentru prevenirea consumului de alcool la volan, ZCH NEWS - sursa ta de informații FOTO Târgu Neamț: Acțiune a Poliției Rutiere pentru prevenirea consumului de alcool la volan, ZCH NEWS - sursa ta de informații FOTO Târgu Neamț: Acțiune a Poliției Rutiere pentru prevenirea consumului de alcool la volan, ZCH NEWS - sursa ta de informații FOTO Târgu Neamț: Acțiune a Poliției Rutiere pentru prevenirea consumului de alcool la volan, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiComisar Marius Cârjă, șeful Formațiunii Rutiere Târgu Neamț ne-a precizat: „Acțiunea de astăzi s-a desfășurat la nivel de județ și are ca scop prevenirea evenimentelor rutiere nedorite. Conducătorii auto trebuie să înțeleagă că, urcând sub influența alcoolului la volan, își pun propria viață în pericol, dar și a altora. Astfel de acțiuni vor avea loc și în perioada următoare. Mulțumesc colegilor mei, pentru modul cum au gestionat acțiunea de astăzi!” (C.T.S.)

Articolul precedentNemțean condamnat pentru dare de mită. A oferit 100 de euro pentru a-și păstra permisul
Articolul următorIncendiu și explozie la o firmă din Săvinești
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.