0:00

Polițiștii nemțeni cer ajutorul populației, pentru găsirea unui tânăr de 18 ani, despre care nu se mai știe nimic de ieri dimineață.

„La data de 8 decembrie, în jurul orei 12:30, polițiștii au fost sesizați de către un minor, de 17  ani, din județul Iași, cu privire la faptul că fratele său, IAMANDI DIONISIE, în vârstă de 18 ani, a plecat să își conducă prietena la o unitate școlară,  din municipiul Roman, la aceeași dată, în jurul orei 10:30 și nu a mai revenit până în prezent”, anunță Poliția Neamț.

FOTO Se cere sprijinul populației pentru găsirea unui tânăr, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiTânărul are o înălțime de 1,80 m, greutate de circa 70 de kilograme, constituție atletică, păr brunet, scurt, ochi căprui. La momentul dispariției, era îmbrăcat cu o bluză neagră, geacă neagră, pantaloni negri, fiind încălțat cu pantofi albaștri.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Roman și a localităților limitrofe, în continuare fiind desfășurate activități specifice în vederea depistării acestuia. Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea celui căutat, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție. (G.S.)

Articolul precedentProiect: măsuri dure împotriva excesului de viteză
Articolul următorIncendiu de sezon la Sagna
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.