0:00

Pompierii nemțeni au fost anunțați azi, 9 decembrie, în jurul orei 11:15, despre producerea unui incendiu la o casă în localitatea Sagna. La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de la Detașamentul de pompieri Roman și SVSU Sagna. La sosirea salvatorilor incendiul se manifesta în interiorul unei locuințe cu posibilitatea propagării la o altă casă și anexele gospodărești aflate în imediata vecinătate.

Incendiu de sezon la Sagna, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiProprietara locuinței, o femeie de 82 de ani, s-a autoevacuat din locuința cuprinsă de flăcări. Femeia, care a suferit un atac de panică, a fost asistată medical de membrii echipajului SMURD, refuzând transportul la spital.

”Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului. Din interiorul casei au fost evacuate patru butelii care prezentau risc de explozie. Au ars bunurile aflate în interiorul casei și aproximativ 20% din acoperișul acesteia”, a anunțat ISU Neamț, care a stabilit drept cauză a incendiului efectul termic datorat amplasării materialelor combustibile în apropierea mijloacelor de încălzire. (G.S.)

Articolul precedentFOTO Se cere sprijinul populației pentru găsirea unui tânăr
Articolul următorS-a ridicat restricția urgențelor la Spitalul Roman
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.