ACTUALIZARE: Polițiștii au făcut cercetări la măcelăria din apropierea bisericii catolice, unde a fost provocat un incendiu ieri dimineață (18 octombrie) și au stabilit că nu există niciun fel de urme de forțare a ușii. Concluzia este că persoana care a pus foc în vestiar și într-un birou alăturat a intrat cu chei potrivite. Urmează să fie audiați angajații unității comerciale, dar și patronul, și să se stabilească identitatea ”incendiatorului” și motivul pentru care a acționat astfel. În cauză s-a întocmit un dosar penal de distrugere. (C.M.)

******

ŞTIRE INIŢIALĂ: O mână ”criminală” a provocat un incendiu, în această dimineață (18 octombrie) la o măcelărie de pe strada Mihai Eminescu din Piatra-Neamț, situată în vecinătatea bisericii catolice. Pompierii, care s-au dus la locul intervenției, au găsit două focare – unul într-un birou și celălalt într-un vestiar. Cele două încăperi sunt delimitate printr-un perete, care era intact, deci este clar că incendiul nu s-a propagat, ci a fost inițiat simultan în ambele locuri.

ACTUALIZARE În măcelăria incendiată s-a intrat cu chei potrivite, ZCH NEWS - sursa ta de informații ACTUALIZARE În măcelăria incendiată s-a intrat cu chei potrivite, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiFocul a mistuit evidența financiar-contabilă, niște haine din vestiar, un raft și recipientele PVC folosite pentru marfă. După ce-au stins focul, pompierii au stabilit că singura cauză probabilă este „folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a iniția incendiul”. De acum încolo, cauza va fi preluată de poliție, pentru a se stabili cine a pus focul și, mai ales, în ce scop. (C.M.)

Articolul precedentCircuitul electric din Piața Bistrița nu face față numărului de consumatori
Articolul următorMargareta Mihăilescu, a treia demisie de la Casa Culturii Târgu Neamţ
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.