Margareta Mihăilescu, a treia demisie de la Casa Culturii Târgu Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiMargareta Mihăilescu, directoarea Casei Culturii Târgu-Neamț, încearcă, pentru a treia oară, să scape de funcţie.

Prima tentativă a avut loc în august 2015, când dna. Mihăilescu a motivat gestul său prin depunerea dosarului de pensie. Dacă în august pleca din funcție, în septembrie Margareta Mihăilescu era repusă în drepturi, deoarece în contractul de management semnat cu Primăria Târgu-Neamț se specifica că mandatul expiră în 2018.

În martie 2016, Margareta Mihăilescu își anunța a doua oară public demisia, deoarece „e mai bine așa pentru toți”. Peste puțin timp a revenit la sentimente mai bune.

Însă, acum, este hotărâtă să plece definitiv din funcția de manager. Contactată telefonic, dna. Mihăilescu nu a dorit să comenteze acest subiect, dar a confirmat că, de pe 30 octombrie, nu va mai fi director: „Vă rog să nu mă întrebați nimic despre motive sau altceva. Vă pot spune doar că de luna viitoare nu voi mai fi director. Însă, vă invit cu drag la ultimul meu spectacol pe care îl voi susține la Casa Culturii pe 30 octombrie”.

Conducerea primăriei nu a putut fi contactată pentru un punct de vedere oficial.

Margareta Mihăilescu a obținut postul de director al instituției de cultură din urbea de sub Cetate în iarna anului 2013 în urma unui concurs. Este de profesie inginer. În anul 2007 Universitatea de Ştiinte Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi i-a conferit titlul de doctor în zootehnie, specializarea tehnologia ameliorării bovinelor. (C.T. STURZU)

Articolul precedentACTUALIZARE În măcelăria incendiată s-a intrat cu chei potrivite
Articolul următorConsiliul Județean Neamț își verifică rezistența
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.