0:00

Circuitul electric din Piața Bistrița nu face față numărului de consumatori, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiVânzătorii din Piața Precista s-au confruntat, nu de puține ori, cu pene de curent. N-o spunem noi, ci Primăria Piatra Neamț, care a lansat un contract de achiziții publice, pentru refacerea circuitului electric din piață, totul la recomandarea E.ON Moldova.

„Circuitul a fost proiectat în perioada în care nu erau atâția consumatori. Acum, când numărul acestora a crescut, au început să apară și problemele. Astfel, cei de la E.ON ne-au spus că este nevoie de refacerea instalației pentru a putea rezista consumului din prezent”, a declarat Gabriel Muraru, purtătorul de cuvânt al Primăriei Piatra Neamț.

Valoarea estimată este de 4.393,25 lei, fără TVA, lucrarea urmând a se executa prin tarif de racordare, după cum este precizat în invitația de participare la licitație. Contractul se va încheia între executant și E.ON Distribuție România SA, iar criteriul de atribuire va fi prețul cel mai scăzut. (Andreea AMARIEI)

Articolul precedentCadavru găsit într-un canal colector la Pângăraţi
Articolul următorACTUALIZARE În măcelăria incendiată s-a intrat cu chei potrivite
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.