0:00

FOTO. Manevră periculoasă, accident spectaculos, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiȘoferul unui autoturism în care erau doi pasageri a făcut o manevră defectuoasă în urma căreia mașina a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat pe cupolă. Evenimentul rutier a avut loc astăzi, 3 aprilie, pe DJ 156A, în localitatea Borlești. Pănă la sosirea salvatorilor profesioniști cei trei ocupanți ai mașinii s-au autoevacuat, surprinzător fiind faptul că au scăpat aparent fără nici un fel de leziuni.

La locul solicitării s-a deplasat un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare de la Punctul de lucru Roznov și un echipaj cu ambulanță de la SAJ Piatra Neamț. Persoanele au fost evaluate de echipajul SAJ fără a fi transportate la spital”, conform ISU Neamț.

Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. Urmează ca polițiștii de la rutier să stabilească împrejurările în care a avut loc acest accident.

(G. S.)

FOTO: ISU Neamț

Articolul precedentCCI Neamț organizează o dezbatere pe tema acordării vouchere de vacanță pentru angajații din sectorul privat
Articolul următorAu rămas fără permis din cauza vitezei
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.