0:00

Au rămas fără permis din cauza vitezei, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPoliția Neamț a scos la lucru noul pistol radar recent intrat în dotarea unității și în mai puțin de două ore, 9 șoferi au pierdut permisul de conducere din cauza vitezei. La acțiunea de verificare în trafic ce a avut loc pe 3 aprilie pe Drumul Național 15 Piatra Neamț-Roman, a fost folosit și radarul fix, însă avantajul oamenilor legii în utilizarea celui tip pistol este faptul că e mai dinamic și poate fi folosit de operator în orice moment, în ambele direcții, fără să necesite manevrarea autospecialei.

Au fost în trafic 10 polițiști cu 5 autospeciale, oamenii legii au folosit 3 radare și au aplicat 34 de contravenții, din care 30 au fost pentru exces de viteză.

(G.S.)

FOTO-VIDEO Poliția Neamț

Articolul precedentFOTO. Manevră periculoasă, accident spectaculos
Articolul următorFOTO. Arme importate prin curierat, percheziții în Neamț
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Actiune de colectare de fonduri la buget. Nu pot intelege cum suportati, stimati conducatori auto, o limita de viteza in localitate introdusa pe vremea lui GAVRIL DEJEU, cand autovehiculele nu erau echipate cu atat de multe sisteme de siguranta. E momentul unei initiative legislative cetatenesti de marire a acesteia. Cum mai puteti sa acceptati atata bataie de joc din partea statului??! Nici alternative nu avem! Cum sa mergi cu trenul in conditiile pe care le cunoastem cu totii??!

Comentariile sunt închise.