0:00

Județul Neamț, și alte 34 de județe din toată țara, este răscolit de anchetatori care fac cercetări într-un mega dosar cu acuze de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor și contrabandă calificată. În Neamț sunt 4 descinderi din cele 100 de percheziții din dosarul instrumentat de Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova.

Din cercetări a reieșit că persoana bănuită ar fi importat prin curierat, de pe teritoriul Spaniei, arme neletale și muniție supuse autorizării, pe care le-ar fi comercializat către 105 persoane domiciliate în mai multe județe, fără a obține autorizările prealabile impuse de lege“, anunță Poliția Română.

FOTO. Arme importate prin curierat, percheziții în Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Activitățile au loc sub coordonarea Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, cu implicarea polițiștilor din cadrul structurilor arme, explozivi și substanțe periculoase, ordine publică, investigarea criminalității economice, investigații criminale, criminalistică și acțiuni speciale, beneficiind și de sprijinul structurilor teritoriale de jandarmi.

FOTO. Arme importate prin curierat, percheziții în Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informații

(G.S.)

FOTO Poliția Română

Articolul precedentAu rămas fără permis din cauza vitezei
Articolul următorPagube însemnate de la un incendiu în puterea nopții
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.