0:00

De mai bine de 14 ore pompierii se luptă pentru stingerea unui incendiu de litieră, ce a cuprins circa 6 hectare. Zeci de militari, voluntari și lucrători silvici intervin și la acest moment, la circa 14 ore de la primul apel la numărul unic de urgență 112, care anunța producerea incendiului. S-a întâmplat pe 11 martie, în jurul orei 20:30, la Slănic Moldova, județul Bacău, într-o zonă greu accesibilă și în condiții de vânt puternic.

FOTO Intervenție dificilă a pompierilor, 6 hectare de litieră distruse de foc la Slănic Moldova, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn jurul orei 00:30 incendiul a fost localizat, dar pe parcursul nopții au rămas pentru supraveghere echipe mixte de pompieri și lucrători SVSU. Acțiunea de stingere s-a reluat în această dimineață, când a avut loc schimbul de efective.

FOTO Intervenție dificilă a pompierilor, 6 hectare de litieră distruse de foc la Slănic Moldova, ZCH NEWS - sursa ta de informații”În aceste momente, la locul indicat acționează 25 de pompieri militari și un voluntar ce încadrează 3 autospeciale de stingere, un UTV și 3 autospeciale de primă intervenție și comandă.

FOTO Intervenție dificilă a pompierilor, 6 hectare de litieră distruse de foc la Slănic Moldova, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDe asemenea, la acțiunea de stingere participă 6 lucrători ai Ocolului Silvic Târgu Ocna și 3 lucrători ai SVSU Târgu Ocna. Menționăm faptul că nu există pericolul propagării incendiului către locuințe. Acțiunea de stingere este în dinamică”, anunță ISU Bacău. (G.S.; FOTO: ISU Bacău)

Articolul precedentZeci de percheziții la braconieri: polițiștii au plecat cu 40 de ogari
Articolul următorVIDEO Acțiune în forță: șofer ucrainean băut la volanul unei cisterne cu tone de combustibil
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.