0:00

25 de mandate de percheziție domiciliară au fost puse în executare în zorii zilei de 11 martie 2023 la locuințele și imobilele aparținând unor persoane bănuite de braconaj cinegetic. Peste 100 de forțe de ordine, polițiști și jandarmi, au descins la casele suspecților din mai multe dosare penale cu aceleași acuze. Anchetatorii au ridicat mijloace de probă, dar au luat și zeci de ogari.

Zeci de percheziții la braconieri: polițiștii au plecat cu 40 de ogari, ZCH NEWS - sursa ta de informații”În cadrul activităților desfășurate, la locațiile vizate au fost descoperiți și ridicați, în vederea continuării cercetărilor, peste 40 de ogari, animale sălbatice ținute în captivitate, piei și leșuri de animale, un autoturism, o motocicletă off road, o armă neletală supusă autorizării, telefoane mobile, precum și alte bunuri folosite la comiterea infracțiunilor”, anunță IPJ Botoșani.

Zeci de percheziții la braconieri: polițiștii au plecat cu 40 de ogari, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAncheta vizează suspecți din trei localități, Săveni, Ungheni și Drăgușeni. Polițiștii au aplicat 19 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 35.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor legale referitoare la microciparea câinilor, sterilizarea și înstrăinarea acestora.

Zeci de percheziții la braconieri: polițiștii au plecat cu 40 de ogari, ZCH NEWS - sursa ta de informații(G.S.; FOTO: IPJ Botoşani)

Articolul precedentCod galben de vânt și viscol puternic la munte
Articolul următorFOTO Intervenție dificilă a pompierilor, 6 hectare de litieră distruse de foc la Slănic Moldova
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.