0:00

Un șofer ucrainean beat, aflat la volanul unei cisterne încărcată cu combustibil, a făcut circ la vederea oamenilor legii, fiind nevoie de forță pentru coborârea acestuia din cabina mașinii. S-a întâmplat pe 11 martie, după lăsarea întunericului pe DN 2-E 85, în localitatea Cleja, județul Bacău.

”La oprirea autovehicului, ca urmare a solicitării  echipajului de poliție, șoferul s-a încuiat în camion și a refuzat orice comunicare. Situația se impunea a fi clarificată, fapt pentru care polițiștii au deschis portiera autovehiculului, prin geamul lateral. Ulterior, s-a procedat la imobilizarea și stabilirea identității conducătorului auto, un bărbat de 41 de ani, din Ucraina”, anunță IPJ Bacău.

IPJ BACAU SOFER UCRAINA

Șoferul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 1,35 mg/ l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. A fost deschis dosar penal cu acuze de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului.

”Prin intervenția polițiștilor s-a evitat un eveniment rutier care ar fi putut avea consecințe grave, având în vedere lăsarea întunericului și luând în considerare faptul că cisterna era încărcată cu combustibil”, mai arată sursa citată. (G.S.)

Articolul precedentFOTO Intervenție dificilă a pompierilor, 6 hectare de litieră distruse de foc la Slănic Moldova
Articolul următorMoarte misterioasă în zona industrială a orașului Vaslui
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.