Miercuri dimineaţă, 11 octombrie, la ora 5:34, ISU Neamț a fost anunțat, prin 112, despre producerea unui incendiu la o locuinţă în localitatea Vânători-Neamţ. La fața locului s-au deplasat 13 pompieri militari cu 3 autospeciale de stingere și un echipaj SMURD, de la Detașamentul de pompieri Târgu Neamţ şi doi voluntari din cadrul SVSU Vânători-Neamţ.

La momentul sosirii forțelor de intervenție, incendiul se manifesta violent la întreaga construcţie. În urma evenimentului au ars: acoperişul locuinţei, pe o suprafaţă de circa 100 mp, construit din astereală din lemn cu învelitoare din tablă, tavanul construit din lemn pe o suprafaţă de circa 80 mp, obiecte de mobilier, obiecte electrocasnice (aragaz, maşină de spălat, frigider, boiler, TV), haine şi alte bunuri casnice. Incendiul s-a propagat la o locuinţă învecinată unde au ars: astereala acoperişului pe o suprafaţă de circa 50 mp, tavanul pe o suprafaţă de circa 40 mp, obiecte de mobilier, electrocasnice şi obiecte de uz gospodăresc. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost „foc deschis în spaţii închise”.

„A fost un incendiu la o locuinţă particulară, de fapt erau două locuinţe învecinate una lângă alta. A ars acoperişul şi câteva bunuri din cele două locuinţe de pe str. Papuc. Cauza incendiului a fost o candelă lăsată nesupravegheată. La faţa locului s-au deplasat trei autospeciale şi o ambulanţă”, ne-a spus căpitan Bogdan Burdulea, comandantul detaşamentului de pompieri din Târgu-Neamţ. (C.T. STURZU)

Articolul precedentBiblioteca „Kirileanu”, participantă la două conferințe internaționale
Articolul următorMunca la negru a devenit un lux
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.