Doi bărbați și-au pierdut viața într-un accodent petrecut pe DJ 248 A, în dreptul comunei Voinesti, județul Iași. În urma coliziunii dintre o autoutilitară şi un autoturism, trei persoane au rămas încarcerate. Doi bărbaţi din autoturism, şoferul şi pasagerul din dreapta, blocaţi între fiarele maşinii, primul de 42 de ani, cel de-al doilea de 23 de ani, erau inconştienţi în momentul sosirii forţelor de intervenţie.

Un echipaj cu autospecială de stingere şi modul de descarcerare, un alt echipaj de descarcerare, un echipaj de terapie intensivă cu medic și două echipaje de prim ajutor calificat au ajuns la locul accidentului.

Cei trei bărbaţi au fost scoşi din interiorul celor două maşini. Pentru cei doi bărbaţi aflați în stare de inconștiență s-au aplicat manevre de resuscitare, dar din păcate nu au avut succes și a fost declarat decesul celor doi.

A treia victimă, un bărbat în vârstă de 29 de ani, şoferul autoutilitarei, a primit primul ajutor calificat la faţa locului şi a fost transportat de urgenţă la UPU Iaşi.

Angela Croitoru

Articolul precedentSăptămâna protestelor în România
Articolul următorVremea în Moldova de Crăciun și de Revelion
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.