0:00

Vremea în Moldova de Crăciun și de Revelion, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiNinsorile vor cădea mai ales de Revelion, conform prognozei meteorologilor pentru ultima perioadă a anului. Vor fi câteva zile de ger înainte de Crăciun, cu minime spre -10 grade Celsius în medie. Apoi, vremea se va încălzi și se va ajunge și la 8 grade în cele trei zile de Crăciun.

Apoi, vremea se va răci din nou, din 28 decembrie, maximele nemaidepășind 0 grade și minimele coborând spre -6 grade. „Vor fi precipitații în general slabe cantitativ, cu probabilitate mai mare după data de 24 decembrie”, potrivit ANM.

Iarna nu se dezminte, în schimb, la munte, unde temperaturile vor fi cele normale pentru această perioadă. De Crăciun nu va fi mai frig de -6 până la -12 grade ziua, însă noaptea va fi ger, cu minime medii ce vor coborî spre -17 grade Celsius. După data de 27 decembrie și spre final de an vor fi maxime de -5 spre -4 grade și minime de până la -10 grade. „Temporar vor fi precipitații la începutul intervalului și după data de 23 decembrie, posibil mai importante cantitativ în intervalul 24-27 decembrie”, prognozează meteorologii.

C.I.

(foto Cabana Fântânele)

Articolul precedentFOTO. Doi bărbaţi şi-au pierdut viaţa în urma unui accident teribil
Articolul următorL1 FC Botoşani încheie anul pe locul 4, după 1-1, în deplasare, cu Rapid