Echipele de Liga a IV-a Bradu Borca şi Speranţa Răuceşti au fost premiate duminică, 18 august, pentru performanţele sezonului trecut. Premierea a fost făcută de preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Neamţ, Ioan Costin Toma.

Bradu Borca a ocupat locul secund în clasamentul campionatului judeţean şi a cucerit Cupa României, iar Speranţa Răuceşti s-a clasat a treia în campionatul judeţean. Cupa, diplomele şi medaliile pentru Bradu Borca şi pentru primarul Ovidiu Geo-Niţă au fost preluate de căpitanul formaţiei de pe Valea Muntelui, Ionuţ Gavril:

De la Speranţa Răuceşti au fost premiaţi primarul Dumitru Bălăjel, preşedintele Constantin Chiriac, în timp ce cupa, diplomele şi medaliile pentru echipă au fost preluate de Gabriel Coşa, antrenor şi jucător. Acesta i-a predat la schimb preşedintelui AJF Neamţ trofeul primit pentru ocuparea locului 4 la Cupa Ştefan cel Mare:

Nu în ultimul rând, şi reprezentantul ZCH NEWS şi “Mesagerul de Neamţ” a fost premiat pentru “merite deosebite în dezvoltarea fotbalului judeţean”. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentMinistrul Teodorovici și joaca financiară de-a viitorul României
Articolul următorApă cu presiune redusă, pe 20 august, în unele zone din Piatra Neamţ
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.