pietricica turism

Echipele de Liga a IV-a Bradu Borca şi Speranţa Răuceşti au fost premiate duminică, 18 august, pentru performanţele sezonului trecut. Premierea a fost făcută de preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Neamţ, Ioan Costin Toma.

Bradu Borca a ocupat locul secund în clasamentul campionatului judeţean şi a cucerit Cupa României, iar Speranţa Răuceşti s-a clasat a treia în campionatul judeţean. Cupa, diplomele şi medaliile pentru Bradu Borca şi pentru primarul Ovidiu Geo-Niţă au fost preluate de căpitanul formaţiei de pe Valea Muntelui, Ionuţ Gavril:

De la Speranţa Răuceşti au fost premiaţi primarul Dumitru Bălăjel, preşedintele Constantin Chiriac, în timp ce cupa, diplomele şi medaliile pentru echipă au fost preluate de Gabriel Coşa, antrenor şi jucător. Acesta i-a predat la schimb preşedintelui AJF Neamţ trofeul primit pentru ocuparea locului 4 la Cupa Ştefan cel Mare:

Nu în ultimul rând, şi reprezentantul ZCH NEWS şi “Mesagerul de Neamţ” a fost premiat pentru “merite deosebite în dezvoltarea fotbalului judeţean”. (M. CONSTANTINESCU)