pietricica turism

Compania Judeţeană Apa Serv anunţă că marţi, 20 august, de la ora 8:00, se va furniza apă cu presiune redusă, putându-se ajunge la oprire totală, în unele zone din Piatra Neamţ.

Apa Serv precizează că este vorba de “zona aval de la Pârâul Cuiejdi, de la pod Spital şi pod Piaţa Mare (cartierele: Mărăţei, 1 Mai, Gara Veche, Speranţa, Văleni, str. Tineretului şi Ştrandul Piatra Neamţ), în oraşul Roznov, inclusiv satele Slobozia, Chintinici, comunele Dumbrava Roşie, Săvineşti şi  Zăneşti”.

“Furnizarea apei potabile se va relua în jurul orei 18:00, urmând ca, în funcţie de consum şi de amplasarea branşamentelor de apă, toate zonele afectate să beneficieze de serviciul de alimentare cu apă potabilă până cel târziu la orele 22:00. Menţionăm ca în momentul reluării furnizării serviciului, este posibil ca în apa distribuită să fie antrenate depuneri din conducte sub forma de săruri şi oxizi fiind necesară o perioadă limitată de timp până la limpezire. Nu va fi afectat Spitalul Județean din Piatra Neamţ”, mai precizează Apa Serv.

Pentru informaţii suplimentare, puteţi suna la Dispeceratul Apa Serv, care funcţionează non-stop, la numărul de telefon 0233/233340, sau puteţi accesa site-ul companiei. (M.C.)