Un bătrân, în vârstă de 76 de ani, din Bicaz, a fost ajutat de jandarmii nemţeni, luni, 30 ianuarie, care l-au găsit căzut pe marginea drumului. Cel mai probabil, cei doi subofiţeri i-au salvat viaţa.

„Plutonierul adjutant Mihai Găină şi plutonierul major Constantin Niţă, subofiţeri din cadrul Postului Montan Bicaz, au acordat sprijin unei persoane vârstnice căreia i s-a făcut rău în drum spre casă la o temperatură de aproximativ minus 10 grade Celsius. Pe timpul misiunii de patrulare, jandarmii montani au observat pe marginea drumului o persoană căzută la pământ, moment în care au oprit şi l-au ajutat să se ridice. Bătrânul le-a spus jandarmilor că i s-a făcut rău în timp ce se deplasa spre casă, a căzut la pământ şi nu a mai reuşit să se ridice timp de câteva ore”, se precizează într-un comunicat de presă al Jandarmeriei Neamţ.

Întrucât bătrânul a petrecut mai multe ore la -10 grade Celsius şi acuza dureri, echipajul de jandarmi a solicitat sprijinul Serviciului de Ambulanţă Bicaz. Bătrânul a fost transportat la spital. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: IJJ Neamţ)

Articolul precedentFOTO CSM Roman învinsă de prospeţimea „tigroaicelor”!
Articolul următorACTUALIZARE DNA: Şefa Casei de Pensii Suceava dusă la audieri!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.