0:00

O femeie, în vârstă de 53 de ani, și-a pierdut viața într-un accident petrecut astăzi, 27 iunie, în jurul orei 15,30, pe Drumul European 581, în comuna Crețești.

„În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de o femeie în vârstă de 53 de ani, din localitatea Pădureni, a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule, înmatriculat în Republica Moldova, condus de un cetățean moldovean în vârstă de 62 de ani.

În urma impactului a rezultat decesul conducătoarei auto în vârstă de 53 de ani și vătămarea corporală a conducătorului auto în vârstă de 62 de ani. Acesta din urma a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, precizează inspector principal Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Șoferul moldovean nu consumase alcool. Acesta a rămas blocat între fiarele contorsionate ale cabinei TIR-ului fiind scos din interior de către pompieri și transportat la spital.

Polițiștii rutieri vasluieni urmează să stabilească dinamica producerii acestui accident teribil în cadrul anchetei pentru ucidere din culpă, aflată în desfășurare.

Drumul european 581 din județul Vaslui are renumele unui adevărat „drum al morții”, numeroase accidente grave, multe dintre acestea mortale, au avut loc în ultimii ani pe acesta. Detalii găsiți aici și aici.

Angela Croitoru

Foto: ISU Vaslui

Articolul precedentCum să profiți la maxim de rotirile gratuite
Articolul următorBac-ul la Colegiul Național de Informatică: 96,5% promovabilitate și 25 note de 10 la proba de specialitate
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.